hjertevibrationer@gmail.com

Send gerne en hilsen

Hej, alle nysgerrige sjæle med musik og livsglæde i hjertet.

Jeg hedder Bjarne Wiehe, og har levet det meste af tilværelsen - hvis ikke jeg regner helt forkert. Men som livsbetragter ønsker jeg at fortsætte uanset alder.

Som 10-årig var jeg ude med mit første kamera, Kodak Box. Senere blev det til de såkaldte bælgkameraer, hvor man selv skulle indstille en masse. Men så kom den digitale verden og råbte på fornyelse.
Nu er jeg oftere ude i naturen med mit digitale og mere handy kamera for at indfange dens mange undere. Og så er det godt at komme hjem og gå hen til klaveret og få skabt nogle toner, som er i samklang med alt det jeg mødte ude i skov og ved strand.

Det er for mig blevet en harmonisk syntese, hvor de to områder gensidigt belyser og forstærker hinanden. Som resultat af den konstatering fik jeg i 2011 fremstillet en CD med klavermusik, der pointerede den nævnte sammenhæng.

Skriv din besked her. Udfyld formularen:

Nyeste kommentarer

15.04 | 12:10

Linkene: Copenhagen Zoo og Moser er flyttet til andre websider. Linkene kan findes under Web historier - Om mig - Websider.

...
08.09 | 16:11

Hvor er det godt det du har begået. Og godt du har fået din hjemmeside op og køre igen, jeg vil meget gerne læse mere hvis du har mere her på bloggen

...
07.09 | 21:28

--- tilføjet:
Lad os alle prøve at stoppe op en gang i mellem

...
29.03 | 12:27

Hej Bjarne.
Her er en lille hilsen til din egen hjemmeside.
Som du kan se ligner din boks, den på min www.naturfotodk.dk hjemmeside.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE